lo c

Barstoel

Voor een luxe en mooie barstoel kijkt u op eettafelstoelen.eu. Wij hebben de beste barstoel voor u beschikbaar. Voor hele trendy modellen, maar ook voor de klassiekere uitstraling zit u goed bij eettafelstoelen.eu. Wij hebben vanalles in verschillende stijlen beschikbaar. In onze winkel staan verschillende opstellingen gemaakt van bars en hoge eettafels met daaraan uw barstoel. Klik verder voor meer voorbeelden. Verder staan er op deze sites handige tips over onderhoud en stofferen van meubels.

Barstoel ideaal voor feestjes

Een hoge eettafel is ideaal als u vaak gasten wilt ontvangen. Een barstoel kan goed worden gebruikt om te eten aan uw tafel en kan in allerlei soorten geleverd worden. Met of zonder rugleuning of armleuningen, van stof tot leer en in verschillende hoogten is uw toekomstige barstoel leverbaar. Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig uw meubels bestellen. Wij zorgen dan dat deze aan uw eettafel of bar komen te staan. Wij willen ook de optie voor u openhouden om uw barstoel te komen bezichtigen. In onze winkel staan al onze producten opgesteld.

Ruim assortiment

Het kan voorkomen dat uw barstoel niet in ons assortiment aanwezig is. Wij krijgen soms te horen dat het wel de juiste barstoel is, alleen niet in de juiste kleur of stof. Veel mensen willen hun barstoel na een tijdje ook gewoon een nieuwe look geven. Wij willen u helpen om uw barstoel en alle andere meubels tijdloos te maken voor u. Stel onze medewerkers gerust vragen over:

  • Stofferen
  • Lakken
  • Schuren
  • Onderhoud

Op onze site staan hier ook handige tips over, bijvoorbeeld welke spullen u nodig heeft bij het opnieuw stofferen van uw meubel. Met een barstoel gelden natuurlijk dezelfde zaken als bij een gewone stoel, alleen zal de vorm veranderen. Staat uw tip er niet bij, of u heeft de geschikte barstoel al gevonden, kom naar onze winkel of bestel via onze webshop.

Aanbieding

Bale eettafel 180

De klassieker onder de teak houten eetkamerstoelen
95,00

Aanbieding

Bale eettafel 180 ALU

Grof onbewerkt met ALU strip
1.250,00