lo a

Eetkamer tafel

Eettafelstoelen.eu heeft ook de beste eetkamer tafel voor u. Uw stoelen moeten natuurlijk aan een eetkamer tafel staan die het beste past bij die stoelen. De stoelen die we op onze website verkopen, zijn door ons goed afgestemd op een eetkamer tafel. Op eettafelstoelen.eu kiezen wij niet voor de stoelen en de eetkamer tafel die maar op een enkele manier ingezet kan worden. Een eetkamer tafel moet in eerste instantie tijdloos zijn, omdat deze voor lange tijd in uw huis zal staan. Daarom kan uw eetkamer tafel vaak breed ingezet worden met verschillende stijlen stoelen. Echter, op deze site hebben wij geprobeerd om alvast de beste suggestie voor u samen te stellen.

Een houten eetkamer tafel

Onze producten zijn van veel verschillende materialen:

  • RVS
  • Hout
  • Chroom
  • Katoen

Om u het beste in te lichten over het gebruikte materiaal van uw eetkamer tafel, staan op deze site verschillende weetjes over de eigenschappen van het materiaal. Zo ook over de houten eetkamer tafel. Een houten eetkamer tafel wordt door ons altijd behandeld geleverd. Dit kan op drie verschillende manieren:

  • Impregneren
  • Beitsen
  • Of lakken

Dit gebeurt om het hout beter te beschermen tegen de omstandigheden. Is uw eetkamer tafel van hout, dan heeft deze als eigenschap dat het hout gaat ‘werken’. Temperatuurverschillen en verschillen in luchtvochtigheid zijn meestal de oorzaak hiervan. Het betekent dat het hout inkrimpt of uitzet. Behandelen van het hout voorkomt dit enigszins en beschermt ook tegen het rotten van het hout. Iedere houten meubel gaat nog werken, ook uw eetkamer tafel. Dat betekent dat een nerf iets groter kan worden of dat de tafelpoten na een lange poos van lengte kunnen verschillen. Dit is een miniem verschil, maar om dit te voorkomen is het handig om de luchtvochtigheid op peil te houden en ervoor te zorgen dat er geen grote temperatuurverschillen op korte termijn elkaar opvolgen. Heeft u meer vragen hierover, vraag het gerust aan onze medewerkers.

Aanbieding

Bale eettafel 180

De klassieker onder de teak houten eetkamerstoelen
95,00

Aanbieding

Bale eettafel 180 ALU

Grof onbewerkt met ALU strip
1.250,00