lo d

Eetstoel

Op eettafelstoelen.eu vindt u de eetstoel die het beste bij uw interieur past. Een eetstoel in uw stijl is makkelijker gezegd dan gevonden. Wij geloven dat in onze webshop de eetstoel te vinden is die u zoekt. Een eetstoel van ons staat garant voor de beste prijs en de beste kwaliteit. Er zijn verschillende stoelen verkrijgbaar in allerlei stijlen, verschillende materialen en een grote keuze in maten. Hoge, lage, met wieltjes, leuningen, brede, smalle, noem maar op. Kijk verder op deze site om inspiratie op te doen.

Allerlei stijlen op eettafelstoelen.eu

Op eettafelstoelen.eu vindt u een groot aanbod aan stijlen. Uw eetstoel vindt u onder andere in de stijlen van:

  • Barok
  • Landelijk
  • Roccoco
  • Modern
  • Klassiek

De eetstoel voor uw tafel vindt u hier. Het kan onverwacht zijn dat u de eetstoel niet kunt vinden in de goede stof of met de juiste laklaag. Dan kan u er altijd voor kiezen om deze zelf aan te passen. Hoe u dit moet doen, ligt aan het materiaal van de eetstoel. Op eettafelstoelen.eu vindt u bijvoorbeeld houten stoelen. U kan er voor kiezen om deze opnieuw te schuren en te lakken naar uw gewenste kleur, maar ook stofferen moet lukken als u een beetje handig bent. Kijk verder op deze website voor handige tips over stofferen.

Online eetstoel aanschaffen

Online een eetstoel aanschaffen, is via eettafelstoelen.eu eenvoudig en snel gedaan. Onze webshop spreekt voor zichzelf. Mocht u er toch niet uitkomen, kijk dan verder op deze site voor meer informatie over onze webshop. Na een bestelling zorgen wij er voor dat uw eetstoel aan uw tafel komt te staan. Natuurlijk bent u altijd welkom in onze winkel als u toch liever uw eetstoel niet online wilt kopen. Vraag ook aan onze medewerkers voor handige tips over uw toekomstige eetstoel. Wij weten veel over zaken als stofferen, onderhoud en stijl. Kijk verder voor meer van onze producten.

Aanbieding

Bale eettafel 180

De klassieker onder de teak houten eetkamerstoelen
95,00

Aanbieding

Bale eettafel 180 ALU

Grof onbewerkt met ALU strip
1.250,00