lo b

Hoge eettafel

U kunt op eettafelstoelen.eu ook terecht voor uw hoge eettafel. De beste hoge eettafel vindt u op deze site. Wij zorgen er voor dat we altijd de beste spullen in huis hebben om deze vervolgens aan u te verkopen. Een hoge eettafel gaat natuurlijk gepaard met hoge eettafel stoelen, ook te vinden op eettafelstoelen.eu. Via onze webshop zorgen wij er voor dat de beste hoge eettafel in uw eetkamer komt te staan. De hoge eettafel die u zoekt, staat op deze site dus klik even verder om naar onze verschillende soorten te kijken.

Welke stijl past het beste bij u

Een hoge eettafel moet natuurlijk ook bij uw persoonlijke stijl passen. Sommigen weten precies wat ze willen hebben, sommigen zijn nog zoekende. In onze winkel en ook op eettafelstoelen.eu staat de hoge eettafel die u zoekt. Wij willen zoveel mogelijk verschillende stijlen in huis halen, ook voor uw hoge eettafel. Zo hebben wij een en andere in de volgende stijlen verkrijgbaar:

  • Barok
  • Landelijk
  • Roccoco
  • Modern
  • Klassiek

Maar u hoeft zichzelf niet vast te leggen op één stijl. Zo kunt u uw landelijke hoge eettafel gerust combineren met moderne stoelen. Laat u zich niet beperken tot één stijl, maar kies uw eigen stijl. Mocht u daar hulp bij nodig hebben, laat u inspireren door onze voorbeelden op eettafelstoelen.eu.

Waarom een hoge eettafel?

De hoge eettafel wordt steeds populairder. Het kan meerdere functies hebben, zoals een bar voor feestjes. Maar ook voor uw huisdieren wordt het lastiger om uw tafel te bespringen. Er is meer ruimte onder de tafel beschikbaar en men hoeft er niet altijd aan te zitten. Houten eettafels zijn ook makkelijker te behandelen omdat u niet hoeft te bukken om bij het tafelblad te kunnen. Het onderhoud van een hoge eettafel is afhankelijk van de materiaalsoort. Kijk verder op deze site voor handige tips hier over of kom naar onze winkel en vraag het aan onze medewerkers.

Aanbieding

Bale eettafel 180

De klassieker onder de teak houten eetkamerstoelen
95,00

Aanbieding

Bale eettafel 180 ALU

Grof onbewerkt met ALU strip
1.250,00